Úspěšný nástroj na testování monitorů připravený japonským výrobcem špičkových obrazovek značky EIZO je nyní k dispozici v nové verzi pro použití v internetovém prohlížeči – nezávisle na operačním systému. Uživatel může v testu snadno posoudit třináct různých kvalitativních ukazatelů svého monitoru jako homogenitu zobrazení, gradaci obrazu (tonalitu) nebo ostrost písma.

Předmětem rozsáhlých úprav testu byla optimalizace technologie, optických vlastností a jednoduchosti obsluhy, aby soukromí i profesionální uživatelé mohli jednodušeji posoudit svůj monitor nebo navzájem porovnat několik zobrazovačů. Novou verzi lze používat ještě flexibilněji bez stahování a instalace. Uživatelé ocení přehlednou navigaci v německém nebo anglickém jazyce. Anglickou variantu testu monitorů můžete ihned spustit na adrese www.eizo.cz/monitor-test.

Oops, an error occurred! Code: 201905250052564862f351

O společnosti EIZO

EIZO (TSE: 6737) EIZO je přední japonskou technologickou firmou, jež se proslavila výrobou špičkových monitorů. Společnost se zabývá vývojem hardwaru a softwaru i poskytováním poradenských, webhostingových a dalších služeb. Přispívá jimi k pohodlnější, efektivnější a kreativnější práci svých zákazníků z oblasti finančnictví, tvůrčích oborů, herního průmyslu, lékařství, lodní dopravy, řízení letového provozu a dalších odvětví. Hlavní sídlo společnosti EIZO leží v japonském Hakusanu. Výzkumná, vývojová a výrobní pracoviště provozuje kromě Japonska také v Číně, Německu a Spojených státech. Obchodní zastoupení pak působí více než v osmdesáti státech po celém světě.