Japonský výrobce monitorů vás zavede do okouzlujícího podvodního světa a seznámí vás s kompletní řadou ColorEdge včetně zcela nového 27palcového monitoru ColorEdge CG279X. K vidění bude i nová verze našeho vlastního kalibračního softwaru ColorNavigator 7 nebo zásadní rozšíření nástroje Quick Color Match pro správu barev. Kromě toho se návštěvníci našeho stánku mohou těšit i na každodenní pestrý program.

Nový prvotřídní model v kategorii 27palcových monitorů

EIZO vás zve k návštěvě stánku spojené s prohlédnutím a vyzkoušením nového monitoru CG279X. Tento monitor nabízí optimální výbavu pro profesionální postprodukci videa, tiskovou přípravu a zejména zpracování obrazu.

Zásadní rozšíření softwaru

EIZO zcela přepracovalo svůj vlastní kalibrační software a uvádí jej jako verzi ColorNavigator 7 spojující široké možnosti předchozích programů ColorNavigator 6 a ColorNavigator NX.

Na veletrhu photokina bude k vidění i aktualizace nástroje Quick Color Match pro správu barev. Tato nová verze pokrývá ještě větší množství papírů nabízených na evropském trhu.

Stánek se špičkovým programem

Návštěvníci stánku EIZO se každý den během veletrhu mohou zúčastnit různých prezentací.

V rámci programu vystoupí i ambasadoři ColorEdge Alexander Heinrichs, Ulla Lohmann a Tomaso Baldessarini. Budete moci nahlédnout pod ruku i dalším fotografům a tvůrčím pracovníkům jako Jens Burger, Laura Helena nebo Uli Staiger a vyslechnout si jejich užitečné rady.

Se základy procesu správy barev vás seznámí Christian Ohlig, expert na tuto problematiku ve společnosti EIZO.

EIZO bude vystavovat na stánku F19 v hale 5.2.

• Icon-
    Tisková zpráva - EIZO na veletrhu photokina 2018