EIZO bude na veletrhu Security Essen 2018 vystavovat své monitory pro zabezpečení a dozor. Návštěvníci stánku získají i jedinečnou příležitost spatřit novinky, které rozšíří sortiment značky EIZO.

Monitory s dekodérem IP

Japonský výrobce profesionálních zobrazovacích řešení bude předvádět své IP monitory DuraVision FDF2304W-IP (23 palců) a FDF4627W-IP (46 palců). Jednoduchá instalace, efektivní správa videosignálů, výjimečně zřetelný obraz a vysoký výkon předurčuje tyto monitory pro bezpečnostní aplikace založené na protokolu IP.

EIZO spolupracuje s předními průmyslovými společnostmi na zajištění technické kompatibility a funkčnosti s různými systémy správy videosignálů. Přijďte na stánek EIZO a prohlédněte si příklad integrace monitorů s dekodérem IP do systému správy videosignálů.

Víceobrazovková sestava monitorů s tenkými rámečky

Návštěvníci veletrhu Security Essen se mohou také přesvědčit, jak monitory EIZO FlexScan EV s mimořádně tenkým rámečkem zásadně usnadňují sledování obrazu rozděleného mezi několik obrazovek a zdokonalují využití místa i estetické působení každého pracoviště s více monitory. Odborníci vás na stánku seznámí s různými velikostmi monitorů a jejich parametry, které splní vaše individuální potřeby.

Exkluzivní nahlédnutí mezi budoucí novinky

Na stánku EIZO budou poprvé k vidění i nová zobrazovací řešení, jež rozšíří sortiment a pokryjí zobrazovací řetězec od pořizování videosignálu až po jeho zobrazení. Návštěvníci poprvé spatří budoucí kameru EIZO s ultra vysokou citlivostí. Tato kamera zajistí jasnou viditelnost v temném prostředí, které je pro lidský zrak neproniknutelné.

Přijďte ke stánku 5H08 v hale 5 a prohlédněte si kromě této kamery i další zobrazovací řešení EIZO.

• Icon-PDF
    Tisková zpráva - EIZO na veletrhu Security Essen 2018