Monitor RadiForce RX660 s úhlopříčkou 30 palců a rozlišením 6 megapixelů představuje optimální víceúčelový přístroj. Je vybaven novými funkcemi pro efektivnější práci ve vyšetřovnách.

Díky těmto funkcím „Work-and-Flow“ pro úsporu místa i času mohou radiologové velmi snadno aktivovat funkci Obraz v obraze a sledovat na jediné obrazovce EIZO data z různých počítačů. Pak již není nutné používat přídavný monitor pro zobrazování pomocných údajů (např. seznamu vyšetření) – stačí jen posunout kurzor myši do rohu obrazovky a tím aktivovat funkci Obraz v obraze.

K funkcím „Work-and-Flow“ patří i přepínání USB monitorem, takže uživatel dvou počítačů si vystačí s jedinou myší a klávesnicí. Pouhým přesunutím kurzoru na sousední monitor se ovládání přepne na příslušný počítač. Obě zmíněné funkce zjednodušují vyvolání potřebných údajů a umožňují plynulou práci. Příslušné rozhraní je spravované přiloženým softwarem RadiCS LE.

Monitor RadiForce RX660 se vyznačuje mimořádně kompaktní tenkou konstrukcí pro efektivní uspořádání pracoviště. Šířka a hloubka monitoru byla zmenšena na naprosté minimum. Také příznivé rozměry napájecího zdroje umožnily jeho zabudování přímo do monitoru. Proto model RX660 zabírá méně místa a ponechává radiologům více prostoru pro další činnosti.

Monitor je vybaven vstupy a výstupy DisplayPort 1.2, jejichž prostřednictvím lze přenášet obraz v šestimegapixelovém rozlišení po jediném kabelu. Výstup DisplayPort dovoluje řetězovitě zapojit další monitory bez vzniku nepřehledné změti kabelů.

Model RadiForce RX660 nabízí na své šestimegapixelové obrazovce dostatek místa pro současné zobrazení několika aplikací a dokáže nahradit dvojici třímegapixelových monitorů. Lékaři si mohou například zobrazit několik rentgenových snímků vedle sebe – bez rušivých rámečků, které nevyhnutelně rozdělují obraz sestavy několika monitorů.

Další předností monitoru RadiForce RX660 je metoda potlačování neostrostí vyvinutá společností EIZO. Ta obnovuje ostrost obrazu, která se u běžných lékařských monitorů vytrácí v důsledku vysokého jasu. Výsledek: snímky se zobrazují maximálně zřetelně a naprosto věrně.

Downloads
  • Icon-PDF