EIZO nabízí monitory DuraVision FDF2304W-IP (23”) a FDF4627W-IP (46”) vybavené dekodérem IP, díky němuž se mohou propojit s několika IP kamerami. Monitory se vyznačují vysoce výkonnou dekódovací technologií a uživatelsky flexibilní integrací do systému správy videosignálů. Genetec™ Security Center je sjednocená bezpečnostní platforma kombinující řízení přístupu, kamerový dohled, samočinné čtení registračních značek, komunikaci, analytiku, detekci narušení prostoru a další prvky zajišťující dokonalejší přehled o situaci a lepší propojení. Společnosti EIZO a Genetec společnými silami navrhly zásuvný modul splňující naléhavé požadavky, které koncoví uživatelé na celém světě kladou na bezpečnostní systémy. Po integraci do videoframeworku Security Center získají uživatelé snadný přístup ke vzdálenému nastavování a správě IP monitorů. Správa je přitom díky otevřené architektuře systému jednoduchá a spolehlivá.

Doplněním Security Center o IP monitory DuraVision získávají uživatelé přístup k registraci a ovládání monitorů ze stejného systému, z něhož přistupují i k IP kamerám, autorizačním či detekčním systémům a jiným nainstalovaným bezpečnostním prvkům. To zjednodušuje jak instalaci, tak ovládání, neboť úkony je možné provádět přímo přes sjednocený systém správy videosignálů.

Instalace a registrování může být vyčerpávající zejména na místech vyžadujících správu velkého množství IP kamer a monitorů. Při používání systému Security Center s pluginem pro IP monitory DuraVision nemusí obsluha do každého monitoru zadávat každou jednotlivou kameru zvlášť – postačí, jsou-li údaje již v systému správy videosignálů. To významně snižuje vytížení pracovníků a zajišťuje rychlou a spolehlivou instalaci.

Operátoři mohou v rozhraní systému Security Center jednoduše přetáhnout myší obraz z jakékoliv registrované kamery na požadované místo a toto nastavení se na příslušném IP monitoru automaticky vykoná. Na stejném místě lze snadno měnit i počet a uspořádání obrazů z kamer, aniž by bylo třeba provádět ještě další nastavení přes uživatelské rozhraní monitoru.

IP monitory mohou poskytovat také jedinečné funkce událostí systému Security Center nebo funkce pro monitorování při poplachu, během něhož systém správy videosignálů odešle IP monitoru pokyn k zobrazení zvláštní zprávy a ke zvýraznění daného obrazu.

„Ve společnosti Genetec jsme rádi, že jako seriózní technologický partner značky EIZO můžeme svým zákazníkům z bezpečnostního odvětví nabídnout další výhody flexibilních IP monitorů DuraVision s přístupem multi-point a multi-user,“ říká Louis-René Bergeron, produktový manažer pro integraci ve společnosti Genetec Inc. „Otevřená architektura systému Genetec Security Center poskytuje koncovým uživatelům možnost rozšiřovat bezpečnostní platformu pro docílení toho nejefektivnějšího provozu,“ dodává Louis-René.

O společnosti Genetec

Genetec Inc. je inovativní technologickou společností nabízející široké portfolio řešení pokrývající bezpečnost, inteligenci a ovládání. Vlajkovou lodí společnosti je platforma Security Center s otevřenou architekturou spojující IP videomonitorování, řízení přístupu, automatické čtení registračních značek, komunikaci a analytiku. Genetec také vyvíjí cloudová řešení a služby pro zvýšení bezpečnosti a nastavuje nové úrovně provozní inteligence pro státní správu, podniky, dopravu a společnost, v níž žijeme. Firma vznikla roku 1997 a sídlí v kanadském Montréalu. Zákazníkům z celého světa slouží rozsáhlá síť distributorů, integrátorů, certifikovaných partnerů a konzultantů ve více než 80 státech.

Více informací o společnosti Genetec můžete nalézt na stránkách www.genetec.com

• Icon-PDF
    Tisková zpráva - Společnosti EIZO a Genetec společně rozšířily systém správy videosignálů Security Center o plugin pro správu a ovládání IP monitorů

PDF | 152 KB