Nová obchodní spolupráce představuje pro nejrychleji rostoucího výrobce monitorů ve Velké Británii obrovský posun. Proniknutí do nových oborů, rozšíření portfolia výrobků na britském trhu a možnost zavádět nové strategie posílí neustálý růst společnosti.

Jenny Hamm, odbytový manažer EIZO Limited, k tomu říká: „Z této nové spolupráce máme velkou radost. Know-how značky CI v oblastech obrany, řízení letového provozu, ústřední správy, záchranných složek a bezpečnosti představuje optimální doplněk nových rostoucích odvětví firmy EIZO. EIZO je známé svými inovacemi, spolehlivostí a ohledem na životní prostředí a nabízí obsáhlý výběr monitorů a pokročilých zobrazovacích technologií. CI Distribution zase oplývá potřebnými zkušenostmi a má odpovídající vazby na zákazníky, jimž nyní může nabízet technologie EIZO v podobě samostatných výrobků či jako součást kompletních řešení zahrnujících i výrobky jiných značek. Takováto dlouhodobá strategická partnerství tvoří důležitý příspěvek k našemu průběžnému růstu.“

„Těší nás, že díky partnerství se společností EIZO můžeme obohatit naši nabídku zobrazovacích řešení. Vždy bylo a je naším cílem nabízet zákazníkům ty nejlepší výrobky. EIZO dodává širokou škálu zobrazovací techniky, jež u našich zákazníků nalezne uplatnění. Zde však nejde jen o ta nejlepší komerčně dostupná řešení, ale také o partnerství naplňující naši dlouhodobou vizi. Netrpělivě očekávám přínosy, které tato velkolepá spolupráce oběma stranám zajistí,“ dodává Jon Atherton, ředitel CI Distribution.

EIZO, japonský výrobce výpočetní techniky, se již přes 50 let zabývá vývojem a výrobou zobrazovacích řešení. Firma EIZO si rychle získala vysoké renomé v oblasti obrazové techniky a začala vyvíjet, vyrábět a prodávat špičková a pokroková zobrazovací řešení do celého světa.

EIZO nenabízí standardní monitory pro masový trh, ale zaměřuje se na zákazníky vyžadující optimální reprodukci obrazu. Nová obchodní spolupráce zúročí odborné znalosti firmy EIZO Limited a její širokou nabídku výrobků pro back office, návrhářské a fotografické ateliery, zdravotnictví, bezpečnost, řízení letového provozu i další obory a přispěje k získání nových zákazníků na britském trhu.

O firmě CI Distribution

CI Distribution (CI D) působí již přes 20 let jako dodavatel prvotřídních technologií. Společnost byla založena roku 1993 a dosáhla pozice celosvětového renomovaného distributora široké nabídky hardwaru. Od roku 2014 se CI D zaměřuje na techniku pro náročné provozy.