EIZO FlexScan EV2760

S úhlopříčkou 27 palců a rozlišením 2560×1440 obrazových bodů poskytuje nový EIZO FlexScan EV2760 spoustu prostoru pro efektivní kancelářskou práci. Ať už jde o texty, grafiku, obrázky nebo video: uživatel vždy ocení křišťálově čisté a detailní zobrazení na velké úhlopříčce. Antireflexní úprava, řízení jasu bez poblikávání a nastavitelný stojan přispívají k ergonomické práci. Promyšlený design, který se u tří stran obrazovky obejde téměř bez rámečku, pomáhá soustředit pozornost uživatele na důležitý obsah a přispívá k přehlednosti. Díky funkcím EcoView se monitor vyznačuje i nízkým příkonem, který klesá například při zobrazování méně jasného obsahu. Zároveň se tím předchází oslňování uživatele. Signálové vstupy DisplayPort, HDMI a DVI-D doplněné o čtveřici konektorů USB pro periferie přinášejí modelu EV2760 široké možnosti propojení.

Dokonalost pro CAD, grafiku, práci s texty, tabulkové výpočty apod

Monitor EV2760 splňuje především v oblasti obrazové kvality a ergonomie všechny nároky kladené na moderní profesionální kancelářské obrazovky. Potlačování odlesků a funkce Auto-EcoView se starají o nerušený obraz, zatímco velká flexibilita stojanu chrání uživatele před vadným držením těla. Obrazovka LCD s technologií IPS a rozlišením WQHD nabízí ty nejširší pozorovací úhly. Typický jas monitoru EV2760 činí 350 cd/m2 a kontrastní poměr dosahuje hodnoty 1000:1.

Pětiletá záruka

Stejně jako na všechny ostatní monitory FlexScan poskytuje EIZO také na model EV2760 pětiletou záruku. Nabízí tak nejvyšší bezpečnost investice a velmi nízké celkové náklady na vlastnictví (TCO).

Zodpovědně vyráběný produkt s dlouhou životností

Každý monitor EV2760 je vyroben s důrazem na společenskou odpovědnost. Při výrobě není používána dětská ani nucená práce. Dodavatelé v celém dodavatelském řetězci jsou velmi důkladně vybíráni a zavázali se stejným závazkem. To platí zejména pro takzvané konfliktní minerály.

O svých aktivitách na poli sociální odpovědnosti a ochrany životního prostředí společnost EIZO každoročně informuje prostřednictvím své zprávy CSR (Corporate Social Responsibility).

Monitory FlexScan vyrábíme ve vlastním výrobním provozu v rámci systému správy ochrany životního prostředí certifikovaného dle normy ISO 14001. Zahrnuje opatření ke snižování objemu odpadu, odpadních vod a veškerých emisí, snižování objemu vynakládaných prostředků a energie a podporuje ekologické chování pracovníků.

Dostupnost

Monitor EV2760 je v prodeji od dubna.

EV2760-BK Řada EcoView
EV2760-BK FlexScan

Rozlišení, potlačování odlesků a profesionální úroveň obrazu nezatíženého blikáním – to jsou přednosti modelu EV2760. Dva vstupy DisplayPort a rozhraní HDMI a DVI-D doplněná o čtveřici konektorů USB pro periferie přinášejí nejširší možnosti propojení.

15990,00 Kč
Běžná cena vč. 21 % DPH.