HPA Awards Logo

ColorEdge PROMINENCE CG3146 je světově první plnohodnotný referenční monitor HDR s vestavěným kalibračním senzorem. Joachim Zell, předseda technické poroty HPA, blahopřeje k ocenění: „Jako předseda technické poroty HPA pro rok 2020 jsem nemohl hlasovat, nicméně jako odborník a technolog zpracování obrazu jsem si samozřejmě nemohl nechat ujít příležitost k důkladnému seznámení s monitorem EIZO. Několikrát jsem si jej vyzkoušel při své práci. Barevný rozsah a přesnost tónových křivek je již v továrním nastavení ohromující. Kontrolní měření, která jsem prováděl přístrojem v ceně dvaceti tisíc dolarů, prokázala účinnost automatických kalibrací při přepínání mezi různými barevnými prostory a automatických pravidelných kalibrací – naměřené hodnoty ležely vždy v požadovaných mezích. Bez ohledu na tyto mé osobní poznatky, které jsem samozřejmě porotě HPA Awards nesděloval, mám radost, že tento výrobek značky EIZO přesvědčil i naši profesionální porotu a právem tak získal cenu HPA Engineering Award 2020.“

O sdružení Hollywood Professional Association

Hollywood Professional Association je obecně prospěšné sdružení pro hodnocení, zvyšování kvalifikace a vzájemnou spolupráci firem i samostatných členů. Zabývá se technickou podporou a přípravou nástrojů, infrastruktury a tvůrčích i technických podkladů pro profesionální tvorbu, prodej a archivaci materiálů v oblasti médií a zábavního odvětví.
Soudržnost, sdílení poznatků a hodnocení tvoří trojici základních pilířů sdružení Hollywood Professional Association pro podporu umění, vědy a obchodu v oblasti médií a zábavy.