Sdružení EISA zastřešuje 61 odborných časopisů z 29 států. Ceny EISA každoročně vyzdvihují výjimečnou obrazovou techniku přinášející nejpokročilejší vlastnosti, funkční ergonomii a optimální poměr cena-výkon. Monitor EIZO ColorEdge CS2740 zvítězil v kategorii Fotografický monitor roku s následujícím zdůvodněním

„EIZO ColorEdge CS2740 je 27palcový monitor s rozlišením 4K UHD čítajícím 3840×2160 obrazových bodů – čtyřnásobek rozlišení Full HD. Tento vysoce kvalitní monitor se dokonale hodí pro tvůrčí činnosti jako je editace fotografií či videa. Nabízí široký barevný rozsah a přesnou reprodukci živých barev z prostoru Adobe RGB. Díky vysoké hustotě pixelů se obrazová data zobrazují ostře jako břitva. Monitor kromě základních funkcí včetně kalibrace softwarem ColorNavigator 7 přináší i moderní a univerzální možnosti připojení přes USB-A, HDMI, DisplayPort a zejména USB-C.“

O sdružení EISA
EISA je světově největší nezávislé sdružení odborníků na multimediální technologie utvářející jedinečný pohled na globální trh spotřební elektroniky. Ceny EISA již téměř čtyřicet let poskytují cenné vodítko zákazníkům vybírajícím novou techniku. O udělování cen EISA každoročně rozhodují odborné komise složené ze zástupců 61 časopisů a webových stránek věnovaných fotografii, obrazové a zvukové technice pro domácí kino, Hi-Fi technice či automobilové a mobilní elektronice celkem z 29 států. Odborné komise pracují nezávisle, ale jejich spolupráci zastřešuje sdružení EISA.

CS2740 Řada CS
CS2740 ColorEdge

Rozlišení 4K-UHD pro filmaře – nekompromisní ostrost pro fotografy – naprostá přesnost a syté barvy pro všechny. Jako všeuměl z řady CS vybavený rozhraním USB-C se model CS2740 stane klíčovým prvkem každého digitálního procesu vyžadujícího přesné podání barev.

• 68,4 cm (26,9 palců)
  • 3840 x 2160 (4K UHD)