Vynikající kvalita obrazu, dokonalá ergonomie a vysoká flexibilita: moderní pracovní svět klade na technické vybavení stále vyšší nároky. Monitor EIZO FlexScan EV2490 je splňuje všechny a je vhodný pro použití na jakémkoli pracovišti - ať už v domácí kanceláři, u kancelářského stolu nebo na sdíleném pracovišti.

Na oplátku nabízí 23,8palcový monitor IPS připojení USB-C. FlexScan EV2490 přijímá prostřednictvím tohoto rozhraní obrazové i zvukové signály a mnoho dalšího. Například napájecí výkon 70 wattů zajišťuje plné baterie notebooku během práce a činí externí napájecí zdroje zbytečnými. Díky integrovanému ethernetovému portu mohou i počítače, které jsou standardně vybaveny pouze bezdrátovou sítí WLAN, připojovat k internetu přes kabel. Tři porty USB typu A navíc umožňují připojení periferních zařízení, jako je klávesnice nebo webová kamera. Díky funkci řetězového zapojení až čtyř monitorů a integrovanému přepínači KVM se nový model FlexScan skvěle hodí i do pracovních prostředí s více monitory a počítači.

Pracovní monitor se tak stává plnohodnotnou dokovací stanicí a je doma všude tam, kde je vyžadována flexibilita: Notebooky stačí připojit jediným kabelem a jsou okamžitě plně funkční. To je ideální pro přepínání mezi domácí a kancelářskou prací i pro sdílené stoly. Kromě připojení USB-C nabízí model EV2490 také rozhraní DisplayPort a HDMI.

Bez ohledu na to, kde je používán, monitor EIZO FlexScan EV2490 vyniká svým vysoce kontrastním IPS displejem bez blikání s širokým pozorovacím úhlem a rozlišením Full HD (1920 x 1080 pixelů). Antireflexní vrstva, sofistikovaná automatická regulace jasu a flexibilní možnosti nastavení výšky, náklonu, natočení a otočení zajišťují šetrné ovládání a vynikající ergonomii.

Vlevo: konvenční obaly / vpravo: materiály šetrné k životnímu prostředí

Stejně promyšlený je i způsob balení modelu EV2490. Monitor je certifikován podle standardů udržitelnosti TCO Certified Generation 9, EPEAT a EnergyStar a je prvním produktem řady FlexScan, u kterého společnost EIZO upustila od plastů a polystyrenu v obalech. Místo toho je monitor bezpečně zabalen do lisované buničiny vyrobené z recyklovaného kartonu a novinového papíru. Přiložené kabely jsou místo plastových sáčků v celulózových tkaninách.

Tímto zásadně přepracovaným designem obalu společnost EIZO podtrhuje své tvrzení, že je dodavatelem IT, pro kterého je moderní technologie stejně důležitá jako odpovědné jednání, udržitelnost a trvanlivost výrobků. Společnost EIZO proto na model EV2490 poskytuje pětiletou záruku.

EV2490-BK Řada EcoView
EV2490-BK FlexScan

Perfektní kvalita obrazu, ergonomie a konektivita. Ideální společník do moderní kanceláře umožňuje řešení s více obrazovkami prostřednictvím řetězce USB-C bez složité kabeláže.

• LAN/RJ-45, KVM switch
  • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (HDCP 1.4)
13230,00 Kč
Běžná cena vč. 21 % DPH.