Milestone | EIZO

Technologii dekódování protokolu IP nabízí 27palcový monitor EIZO DuraVision FDF2711W-IP s rozlišením 1920 × 1080 bodů nebo samostatný dekodér EIZO DuraVision DX0211-IP. Oba přístroje používají výkonnou dekódovací technologii schopnou zpracovat signály z více IP kamer a uživatelům nabízejí možnost volitelného rozmístění záběrů i další nastavení pro flexibilní zobrazování videosignálů. Tato technologie dekódování protokolu IP nevyžaduje k provozu žádný počítač ani jiný hardware, čímž odpadají poruchová a bezpečnostně problematická místa běžných systémů. Milestone XProtect je software pro správu videosignálů spojující různé technologie kamerového dohledu do jednoho optimálně fungujícího vysoce zabezpečeného systému. Firmy EIZO a Milestone společně vyvinuly plugin pro flexibilní ovládání a konfiguraci velkoplošných zobrazovacích sestav prostřednictvím softwaru pro správu videosignálů.

DuraVision FDF2177WIP, DuraVision DX0211-IP, Milestone XProtect

Díky pluginu mohou uživatelé ovládat a monitorovat systémy EIZO s dekodérem IP přímo z prostředí Milestone XProtect. Tento přístup umožňuje provádět i registrování kamer, dálkové ověřování stavu zařízení či úpravy rozvržení záběrů a další nastavení zobrazování. Možnost přímého ovládání ze systému správy videosignálů (VMS) optimalizuje instalační proces i uživatelskou obsluhu. Software Milestone XProtect umožňuje přesouvat záběry registrovaných kamer do požadované polohy prostým tažením myši. Změny se pak projeví na cílovém monitoru, a to i v případě, že se jedná o vzdálený přístroj. Také nastavení zobrazení a další volby lze upravovat jednoduše přes systém správy videosignálů bez nutnosti používat uživatelské rozhraní daného monitoru.

„Vytvořením pluginu pro špičkové IP systémy, jeho integrací do softwaru XProtect a zahrnutím do platformy Milestone Marketplace se firma EIZO stala dlouhodobým a velmi cenným technologickým partnerem značky Milestone. Opravdu nás velmi těší, že společnost EIZO vytvořila plugin pro velkoplošné zobrazovací sestavy. Teprve teď je realizace velkoplošných zobrazovacích sestav v produktech Milestone XProtect® Express+ a Milestone XProtect® Professional+ z kategorie Business-Ready opravdu jednoduchá! Nové řešení umožňuje koncovým uživatelům ovládat záběry prostřednictvím nástroje Milestone XProtect® Smart Client a zobrazovat je na monitorech EIZO nebo na velkoplošných sestavách. Díky dekodérům obsaženým v přístrojích DuraVision mohou zároveň využívat funkce známé z Milestone XProtect® Smart Wall. Řešení funguje se všemi produkty řady XProtect, což našim společným systémovým integrátorům přináší konkurenční výhodu a koncoví uživatelé zase ocení snadnější ovladatelnost a velký rozsah funkcí. Takže na tom vydělají úplně všichni.“

Roy Band, Community Manager společnosti Milestone Systems

Systémy EIZO s dekodéry IP jsou navíc kompatibilní s výjimečnými funkcemi Milestone XProtect jako monitorování událostí nebo poplachy. Monitor s dekodérem IP nebo samostatný dekodér obdrží pokyn od systému správy videosignálů při výskytu události, jíž může být například rozpoznání pohybu na záběru IP kamery. Tím se automaticky vyvolá změna uspořádání záběrů na obrazovce, případně jiný stanovený úkon. Pozornost obsluhy se tím průběžně zaměřuje na důležité události a personál si tak udrží lepší přehled.

Dostupnost

Plugin EIZO pro Milestone XProtect je k dispozici ke stažení na webových stránkách EIZO nebo na platformě Milestone Marketplace.

Milestone Systems – Stručný profil

Milestone Systems je předním poskytovatelem celosvětově užívané technologie Open Platform Video Management Software sloužící k zajištění bezpečnosti, ochraně majetku a zvyšování efektivity firem. Milestone provozuje otevřenou platformu podporující spolupráci a inovace při vývoji a využívání síťových obrazových technologií. Tato spolehlivá a škálovatelná řešení se osvědčují více než na 150 tisících místech po celém světě. Společnost Milestone byla založena roku 1998 a tvoří samostatnou část skupiny Canon.

Přejít na webové stránky Milestone