EIZO a Qognify VMS

Produktová tisková zpráva

Spolupráce společností EIZO a Qognify na integraci dekódovacích řešení DuraVision IP s Qognify VMS pro zabezpečení a dohled.

EIZO Corporation dnes oznámila, že uzavřela partnerství se společností Qognify, jedním z předních světových poskytovatelů bezpečnostních řešení, s cílem integrovat dekódovací řešení EIZO DuraVision IP s řešeními Qognify VMS (Video Management Software).

Složitost dnešních bezpečnostních systémů vyžaduje větší integraci, aby se zjednodušily operace pro uživatele a poskytly pokročilé funkce v rámci technologických řešení. Díky spolupráci společností EIZO a Qognify byla řešení EIZO pro dekódování IP nativně integrována do systému Qognify VMS, což koncovým uživatelům umožňuje snadnou správu kamerového systému z jediné aplikace.

Nejnovější generace dekódovacích řešení IP společnosti EIZO, která zahrnují dekódovací box IP a monitory, se připojuje přímo k IP kameře nebo přepínači pouze pomocí kabelu LAN a umožňuje streamování videa bez počítače. Systém Qognify VMS je určen pro firemní a podnikové projekty, kde je kladen důraz na konektivitu, integraci obchodních procesů a nízké celkové náklady na vlastnictví.

Integrace obou produktů umožňuje uživatelům ovládat a sledovat IP dekódovací řešení společnosti EIZO přímo ze systému Qognify VMS, včetně intuitivního přetahování rozvržení kamerového toku, automatické detekce a registrace kamer, které jsou již součástí řešení VMS, a přizpůsobení rozvržení přehrávání obrazu. To zjednodušuje počáteční nastavení systému a ostrý provoz, protože uživatelé mají přístup k nastavení přímo z centrálního řešení, aniž by museli přistupovat k uživatelskému rozhraní monitoru zvlášť. To je výhodné i pro prostředí, kde jsou monitory instalovány na vzdálených místech, protože personál musí být na místě méně často, aby provedl nastavení nebo údržbu.

Daniel Bechler, ředitel pro globální partnery a aliance ve společnosti Qognify, vysvětluje: "Hlavní výhodou systému Qognify VMS je jeho schopnost zajistit videocentrické operace libovolného rozsahu pomocí jediné platformy, která dokáže efektivně řídit celý dohledový provoz. Její otevřená architektura umožňuje spolupráci a bezproblémovou integraci řešení, jako je EIZO DuraVision, která našim zákazníkům přinášejí skutečnou hodnotu a výhody."

Masaki Kita, provozní ředitel, generální manažer pro výzkum a vývoj, oddělení vizuálních produktů společnosti EIZO Corporation, říká: "Vždy pro nás bylo důležité vyvíjet řešení, která nejen spolehlivě fungují v rámci širšího bezpečnostního systému, ale také se s ním bezproblémově integrují, aby se snížila zátěž pro instalátory a provozovatele. Díky úzké spolupráci s vývojovým týmem Qognify se nám podařilo vytvořit interoperabilní řešení, které je intuitivní a snižuje složitost počátečního nastavení zabezpečení."

Dostupnost

Níže uvedené produkty jsou nativně integrovány se systémem Qognify VMS 7.2 a vyšším. Pro dekódovací řešení DuraVision IP je vyžadována licence Enterprise od společnosti EIZO.

O společnosti Qognify

Qognify, součást společnosti Hexagon, pomáhá zákazníkům minimalizovat dopad bezpečnostních a provozních incidentů. Komplexní portfolio softwaru pro správu videa a řešení pro řízení podnikových incidentů společnosti Qognify slouží tisícům zákazníků po celém světě v oblasti výroby, dopravy, maloobchodu, vzdělávání, financí, logistiky, prosazování práva, kritické infrastruktury a státní správy. Společnost Hexagon je světovým lídrem v oblasti řešení digitální reality, která kombinují senzorové, softwarové a autonomní technologie. Společnost Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) zaměstnává přibližně 24 000 lidí v 50 zemích a její čisté tržby dosahují přibližně 5,2 miliardy EUR.